Website Rob Vermeulen

responsive website laten maken

Het hoofddoel van deze website is om mensen vooral visueel te prikkelen met de projecten en andere professionele bezigheden van designer Rob Vermeulen. De bijzondere homepage die alles behalve doorsnee is, haalt de bezoeker uit de comfortzone. Door de zeer minimalistische opzet gaat alle aandacht naar het portfolio. De navigatie is eenvoudig, maar doeltreffend.

Achter de homepage openbaart zich een duidelijke, no-nonsense website, waar men meer te weten komt over designgoeroe en strategisch adviseur Rob Vermeulen. Op de nieuwspagina vindt u de laatste professionele ontwikkelingen uit het designleven van Rob, terwijl de contactpagina meer uit de doeken doet over de persoon achter het bedrijf. Hier vindt u een persoonlijker, tweetalig stuk die de uitgebreide inzetbaarheid en know-how van Rob Vermeulen samenvat, natuurlijk met foto.

Het is eigenlijk voor iedereen belangrijk, maar zeker voor een designer: dat de website op elk apparaat aantrekkelijk eruitziet. Daarom is er tijdens de ontwikkeling van deze website extra veel aandacht geweest om een mobielvriendelijke website ervan te maken, ofwel een responsive website. Een responsive website past zich makkelijk aan, aan het scherm van het apparaat en is dus ook goed te zien op bijvoorbeeld een iPad of een ander tablet. Ook voor je vindbaarheid in Google (SEO) is een responsive website belangrijk: zoekt u vanaf een mobiel apparaat, dan worden mobielvriendelijke websites hoger geplaatst in de zoekresultaten.

responsive website laten maken