Tijd voor een moment van reflectie

webdesign bureau

2019 is voorbij gevlogen. Wat een jaar!
Eindelijk was het zover: de stap werd genomen om verder te innoveren.

In het begin van het jaar hebben we ons team versterkt met Julian. Grafisch vormgever en programmeur. Julian heeft zich enorm kunnen ontwikkelen en is inmiddels een vaste steun en toeverlaat om de hoge kwaliteit van service en ondersteuning te waarborgen. Hij zorgt voor innovatie door zijn frisse blik op design, wat meteen heeft geleid tot kwalitatief betere en mooiere producten.

Ons kantoor werd te klein…

Al snel was ons kantoor te krap en zijn we verhuisd binnen het Van der Valk Business Center naar een ruimere opzet: mooi uitzicht naar buiten en voldoende ruimte om mijn team en alle apparatuur te plaatsen.

Mooi design zit hem in de details. Vandaar dat we elke werkplek op kantoor hebben voorzien van meerdere professionele 4k schermen waarop alles kraakhelder te zien is.

Er is ook geïnvesteerd in bereikbaarheid: om met iemand van het team in contact te komen belt u naar het nieuwe nummer 046 400 9839.
Zo krijgen huidige klanten en iedereen die een website wilt laten maken dus altijd iemand persoonlijk te spreken.

Performance en service

Websites op maat komen het beste tot zijn recht wanneer deze snel worden geladen. Er zijn geen consessies gedaan; er is een nieuwe state-of-the-art server opgezet en elke site moest eraan geloven: alles is verhuisd naar de nieuwe omgeving.

De nieuwe server is in alle opzichten een stap vooruit: sneller, veiliger, schaalbaar en gebruiksvriendelijker. Dit betekent dat we issues vóór kunnen zijn en uw vragen sneller kunnen beantwoorden.

Administratief

Zoals u waarschijnlijk gemerkt heeft hebben wij qua administratie ook een behoorlijke professionaliseringsslag gemaakt. Al onze facturatie vindt vanaf 2019 plaats vanuit een erkend softwarepakket.

Ook laten wij de administratie sinds begin dit jaar verzorgen door een erkende boekhouder. Op deze manier kunnen wij ons focussen op de zaken waar we goed in zijn.

Wij zijn enthousiast en goed voorbereid op een nieuw jaar met online uitdagingen van elk formaat!