Cliff Demandt Multimedia Design is verhuisd!

website laten maken stein

Het kantoor van Cliff Demandt Multimedia Design is onlangs verhuisd naar Urmond, gemeente Stein. Mijn nieuwe locatie bevindt zich op een centrale plek in Zuid Limburg, vlakbij de A2 met uitstekende verbindingen naar bijvoorbeeld: Roermond, Sittard, Maastricht, Heerlen en Beek.
Mijn nieuwe onderkomen is gevestigd in Van der Valk Business Center, een initiatief voor actieve en dynamische ondernemers. Door de inspirerende werkomgeving en de centrale ligging biedt de verhuizing een positieve stap in de ontwikkeling van mijn bedrijf, en daar ben ik trots op.

Website laten maken

Natuurlijk informeer ik u graag over mijn mogelijkheden terwijl u een kijkje neemt in mijn nieuwe werkomgeving. Een website laten maken is slechts één van mijn mogelijkheden, altijd gebruiksvriendelijk en met een eigen vormgeving die u zelf kunt beheren. Ook voor het ontwikkelen van een webshop kunt u bij mij terecht. Is uw huidige website aan vervanging toe, of wilt u starten met uw onderneming? Ik kan voor u een professionele website maken die zorgt voor een perfecte eerste indruk bij uw bezoekers. Maak klanten van bezoekers!

Responsive design

Uiteraard ontbreekt een responsive design niet, waarbij de mobiele versie van uw website geoptimaliseerd wordt. Nu steeds meer mensen een website met een mobiel apparaat benaderen, zoals een smartphone of tablet, is het noodzakelijk om goed hierop in te spelen. In het kader van gebruiksvriendelijkheid heb ik een speciaal menu ontwikkeld voor de website weergave op mobiele apparaten. Dit responsive menu laat uw bezoekers met slechts één Touchhandeling contact opnemen: de gebruiker kan met slechts één klik bellen/mailen of een routebeschrijving met Google Maps openen. Zo wordt er efficiënt gebruik gemaakt van de website op het mobiele apparaat.

Ook voor het ontwerpen van een logo op maat of het vormgeven van drukwerk, zoals visitekaartjes, flyers, posters of banners, kunt u bij mij terecht. Ik luister naar uw wensen en adviseer u op basis van mijn kennis en ervaring over het maken van een logo en/of website.

Wilt u een website laten maken of weten wat ik verder voor u kan betekenen?

Neem contact met me op, u bent welkom voor een kop koffie in mijn nieuwe kantoor.

Het nieuwe adres is: Mauritslaan 49 Unit 7.0.22, 6129 EL Urmond
Voor de deur zijn ruime en gratis parkeermogelijkheden aanwezig.