Tijd voor een nieuwe website!

U wilt een website laten maken omdat u uw bedrijf of organisatie dan op een professionele manier online kunt profileren.

Gefeliciteerd met deze stap! Cliff Demandt Multimedia Design helpt u graag om uw boodschap zo optimaal mogelijk op het web te presenteren. Met een professioneel webdesign wordt uw website onderscheidend, duidelijk en gemakkelijk in gebruik. Uw doel is natuurlijk om bij potentiële klanten een perfecte eerste indruk van uw bedrijf achter te laten.

Gerhochstenbach resposive website laten maken

Cliff Demandt ontvangt u graag op kantoor (of komt bij u langs) voor het presenteren van de hedendaagse mogelijkheden van het web en om te brainstormen wat het beste past bij uw bedrijf. Wanneer de website is ontwikkeld, kunt u deze zelf onderhouden. U kunt via het gebruiksvriendelijke systeem dat achter de website zit (en gratis wordt meegeleverd) de website beheren. Cliff Demandt leert u met minimale computerkennis de website bij te houden en zorgt voor een snelle en servicegerichte webhosting. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een mobiel schaalbare website laten maken is ook mogelijk. De website past zich dan aan aan de schermgrootte van uw smartphone of tablet en is op alle devices gemakkelijk te bekijken.

 

Nog geen logo of huisstijl? Geen probleem! Cliff Demandt denkt mee, ontwerpt en drukt – alles op maat. Dat betekent dat ik uw visitekaartje kan ontwerpen, aangepast op het webdesign, of denk bijvoorbeeld aan social media design en flyers of stickers. Een huisstijl die overal visueel gelijk is, maakt uw bedrijf in één klap een stuk professioneler. Uiteraard krijgt u adviezen over het schrijven van webteksten en zoekmachineoptimalisatie. De website wordt geheel naar uw behoefte vormgegeven en ingericht, wat resulteert in een zo efficiënt mogelijk eindproduct.

Nieuwe responsive website laten maken

Een goede website maakt van bezoekers immers klanten!

Neem een kijkje in mijn portfolio en neem vrijblijvend contact op wanneer u een vraag heeft.

Cliff Demandt is co-founder van webmix. Bij webmix kunt u een maatwerk website laten maken met de service en klantgerichtheid die u van Cliff Demandt gewend bent.