Wereld Dorpen voor Kinderen

website op maat

De stichting “Wereld Dorpen voor Kinderen” heeft al meer dan 150.000 kinderen en hun families geholpen de vicieuze cirkel van de armoede te doorbreken. Ze vroegen ons om een website te maken die geïnteresseerden informeert over de gebieden waarin de organisatie actief is. En uiteraard bezoekers in staat stelt om een donatie te doen.

Website automatisering

Op technisch vlak bevat deze site meer automatisering dan in het eerste opzicht het geval lijkt, de homepage is namelijk voorzien van een interactieve landkaart. De dorpen die hierop getoond worden kunnen door medewerkers van de stichting zelf toegevoegd, aangepast en verwijderd worden. Zo ook de pagina’s die gekoppeld zijn aan de locaties op de interactieve kaart.

Maatwerk website

Naast de interactieve landkaart hebben we ook een donatie-formulier ontwikkeld, dit formulier stelt de bezoeker in staat om op een snelle, veilige en simpele manier een donatie te doen. Het mooie aan dit formulier is dat er naast een eenmalige donatie ook gekozen kan worden voor een automatisch herhalende variant (maandelijks/jaarlijks). Op deze manier kunnen mensen zich aan de stichting binden op een voor hun prettige manier.

Aanpasbare WordPress website

Zoals gewoonlijk is ook deze website makkelijk te beheren door de opdrachtgever, op deze manier kunnen ze binnen een paar klikken een nieuw nieuwsbericht toevoegen of wijzigingen doorvoeren binnen bestaande pagina’s. Zelfs de te doneren bedragen (en de hierbij horende afbeeldingen) die in het donatie-formulier zijn opgenomen, kunnen via het website dashboard bepaald worden.