Minder is meer: de nieuwe responsive website van Rob Vermeulen

responsive website laten maken

Zoals u weet, kunt u uw website op maat laten maken bij Cliff Demandt Multimedia Design. En met op maat laten maken bedoel ik ook echt een website die helemaal naar uw wens is ingericht. Laatst mocht ik aan de slag met zo’n op maat gemaakte website van een gerenommeerde Heerlense designer, Rob Vermeulen. Het resultaat: een ‘cleane’, responsive website die zeer visueel is ingericht.

Het hoofddoel van deze website is om mensen vooral visueel te prikkelen met de projecten en andere professionele bezigheden van designer Rob Vermeulen. De bijzondere homepage die alles behalve doorsnee is, haalt de bezoeker uit de comfortzone. Door de zeer minimalistische opzet gaat alle aandacht naar het portfolio. De navigatie is eenvoudig, maar doeltreffend.

Minimalistisch en no-nonsense

Achter de homepage openbaart zich een duidelijke, no-nonsense website, waar men meer te weten komt over designgoeroe en strategisch adviseur Rob Vermeulen. Op de nieuwspagina vindt u de laatste professionele ontwikkelingen uit het designleven van Rob, terwijl de contactpagina meer uit de doeken doet over de persoon achter het bedrijf. Hier vindt u een persoonlijker, tweetalig stuk die de uitgebreide inzetbaarheid en know-how van Rob Vermeulen samenvat, natuurlijk met foto.

Het is eigenlijk voor iedereen belangrijk, maar zeker voor een designer: dat de website op elk apparaat aantrekkelijk eruitziet. Daarom is er tijdens de ontwikkeling van deze website extra veel aandacht geweest om een mobielvriendelijke website ervan te maken, ofwel een responsive website. Een responsive website past zich makkelijk aan, aan het scherm van het apparaat en is dus ook goed te zien op bijvoorbeeld een iPad of een ander tablet. Ook voor je vindbaarheid in Google (SEO) is een responsive website belangrijk: zoekt u vanaf een mobiel apparaat, dan worden mobielvriendelijke websites hoger geplaatst in de zoekresultaten.

Een gebruiksvriendelijke website

Wilt u na de ontwikkeling van uw website er zelf mee aan de slag, of tenminste uw website zelf aanpassen? Dan is het handig dat het CMS (content management system) gebruiksvriendelijk is ingericht. Ook voor Rob Vermeulen heb ik het CMS zo ontwikkeld dat hij zelf nieuwe projecten kan toevoegen of wijzigen. Hij kan ook nieuwsitems plaatsen en daar een afbeelding aan koppelen. Zo heeft hij zijn eigen website zelf in de hand.

Benieuwd naar de website van Rob Vermeulen? Neem vooral eens een kijkje op http://robvermeulen.design

Ook u kunt een website op maat laten maken. Kijk in mijn portfolio of neem vrijblijvend contact op met uw speciale websitewens.

responsive website laten maken