Eiland

website op maat

Voor een Bed & Breakfast in Wetteren (België) hebben wij een nieuwe website mogen ontwikkelen.

Website op maat

Aangezien de website maandelijks voorzien wordt van nieuwe acties was het belangrijk dat de website makkelijk aan te passen is. Door gebruik te maken van WordPress in combinatie met een voor dit project ontwikkelde page-builder hebben we dit zeer makkelijk gemaakt.

Webdesign met beleving

Wanneer je door de website navigeert merk je direct dat je niet op de website zit van een doorsnee B&B, de kamers zijn namelijk allemaal voorzien van een ander thema waardoor je je bij een overnachting op een eiland waant. Dit hebben we logischerwijs 1 op 1 mee overgenomen in het design van de website, hierdoor begint de beleving al voordat je een boeking hebt gemaakt.

De boekingen worden verwerkt door Resengo, dit is een partij die hier veel ervaring mee heeft. Door de boekingsformulieren naadloos in de website te integreren hoeft de bezoeker niet doorverwezen te worden naar een externe website voor het maken van een boeking. Dit voelt voor de bezoeker vertrouwder, maar zorgt er ook voor dat mensen minder snel afhaken omdat er niet verwezen wordt naar een extern platform waarop meerdere B&B’s worden aangeprezen.

Eiland.be