Sunleaves

webdesign limburg

Voor zonnepanelen installateur en leverancier Sunleaves hebben we een nieuwe doeltreffende website mogen ontwerpen en ontwikkelen. 
De opdracht was duidelijk: er moest een eigentijdse website opgeleverd worden die goed scoort binnen Google, daarnaast moesten klanten snel in contact kunnen komen met de ervaren verkopers van de opdrachtgever.

Van idee naar op maat gemaakte website

Bij aanvang van het project hebben we een inventarisatie gemaakt om te kijken welke informatie het belangrijkst is voor de bezoeker. Deze inventarisatie hebben we gemaakt op basis van de bezoekersgegevens van de oude website + het doel van de website, namelijk het in contact brengen van potentiële klanten en Sunleaves. Op basis van deze bevindingen hebben we een slim design voorgesteld, besproken en verder uitgewerkt.

Toen het ontwerp akkoord was hebben we het ontwerp omgezet naar een online omgeving.

WordPress maatwerk

De online omgeving draait op WordPress, het meest gebruikte online CMS ter wereld. Dit systeem maakt het – in combinatie – met een door ons ontwikkelde pagina-builder mogelijk om de website zelf snel en probleemloos aan te passen. Natuurlijk wel zo handig wanneer je zelf een pagina of nieuwsbericht wilt bewerken of publiceren.

De website is – zoals onze klanten van ons gewend zijn – voorzien van “caching” om de website razendsnel te maken, daarnaast hebben we de website SEO-technisch geoptimaliseerd om er voor te zorgen dat Google de site goed indexeert. Door bovenstaande methoden en technieken toe te passen scoort de site vele malen beter dan voorheen, hierdoor zullen meer potentiële klanten de website bezoeken.

Online salesfunnel

Als de bezoeker eenmaal op de home- of een landingspagina terecht is gekomen wordt er binnen de website gestuurd op het invullen van het “offerteformulier”. Door deze opzet (ook wel salesfunnel genoemd) slim toe te passen worden de potentiële klanten aangemoedigd om hun contactgegevens achter te laten.

 Als de potentiële klant eenmaal zijn of haar gegevens heeft achtergelaten is het cirkeltje rond. Ze komen dan in contact met een van de ervaren verkopers van Sunleaves die ze perfect kan adviseren over de aanschaf van een passend zonnepanelen-systeem.

Sunleaves