De Peel Letselschade

website-voor-advocatenkantoor

De klant met een advocatenkantoor in Weert had voorheen enkel een logo dat is omgezet naar een webdesign in dezelfde stijl. Uitgangspunt voor dit grafisch design was een strak, modern en overzichtelijk design in de kleuren groen en grijs. Enkele grafische elementen versterken de heldere indeling van de website voor de advocaat. Om de professionaliteit van de website te vergroten, zijn er nieuwe foto’s genomen die in het oog springen door het gebruik van een slider.  Zo krijgt de zakelijke website een persoonlijke touch waarmee vertrouwen naar de geïnteresseerde wordt gewekt.

De bezoeker kan zich snel oriënteren op de verschillende diensten waarin het advocatenkantoor voorziet. De website voorziet in optimaal gebruikersgemak door toepassing van een overzichtelijke indeling met handige menu’s die uitnodigen om contact op te nemen. Een extra call-to-action knop nodigt hiertoe tevens op een laagdrempelige wijze uit. De site is volledig geoptimaliseerd voor weergave op alle mobiele apparaten, waarbij het zogeheten responsive design is toegepast.

Dankzij het meegeleverde CMS (content management systeem) is het advocatenbureau eenvoudig in staat om zelf de teksten op de site aan te passen.
De klant heeft inmiddels al enkele malen zelf gewerkt met het CMS-systeem en was zeer te spreken over de goede instructies en het eindresultaat van de website.