Sumaja Beauty

website-ontwikkeling-en-logo-ontwerp

Meder Beauty Science is een Zwitserse lijn van hoogstaande professionele huidverzorgingsproducten. De distributeur van Meder Beauty Science voor de Benelux hebben wij van een visuele identiteit en website mogen voorzien. Deze geheel in de herkenbare stijl van Meder: rood / wit met zwart.

Het doel is om duidelijk te informeren over Meder en wat er allemaal voor behandelingen en producten beschikbaar zijn. Daarnaast wordt er uiteraard over de ervaring en achtergrond van Sumaja beauty verteld, met een call to action op elke pagina.

Er is een template op maat ontwikkeld zodat de producten en behandelingen gemakkelijk door Surayya zelf toegevoegd kunnen worden en tegelijkertijd netjes op de website worden gepresenteerd. Wij staan voor gebruiksvriendelijkheid zowel aan de voor- als achterkant van de websites die wij ontwikkelen!

De website draait op ons geoptimaliseerde webhosting-platform en presteert daardoor uitstekend qua snelheid en veiligheid.

Voor het technische onderhoud van de website alsook de ondersteuning bij vragen gerelateerd aan de website of e-mail kan Sumajabeauty bij ons terecht. Wij staan voor totale ontzorging, wat resulteert in een goed presterende Sumaja Beauty, zonder zorgen over hun online presentatie.

wordspress website ontwikkeling