Website voor een restaurant: de belangrijkste tips

website voor een restaurant danas geleen

Doet u veel moeite om uw terras en etalage er piekfijn uit te laten zien? Dan hoop ik dat uw ‘tweede etalage’, de website voor uw restaurant, net zoveel aandacht krijgt. De kans dat uw restaurant via uw website wordt gevonden in plaats van op basis van uw etalage, wordt alsmaar groter. Een professionele website laten maken met smaakvolle foto’s van een fotograaf is al eigenlijk niet meer optioneel.

Zo heeft het Argentijns-Mexicaanse restaurant Danas in Geleen onlangs hun website laten maken bij Cliff Demandt Multimedia Design. Het is een visueel aantrekkelijke en zeer gebruiksvriendelijke website geworden met allerlei functionaliteiten die het leven van de restauranthouder een stuk makkelijker maken.

Niet alleen een website met menukaart

Bij het maken van de website is er vooral gedacht vanuit de klant. De smaakvolle foto’s van een professionele fotograaf laten de bezoeker vanaf de eerste seconde al watertanden. Het design van de website laat de sfeer van het restaurant meteen naar voren komen: sfeervol, warm, eigentijds. Eigenlijk is de beslissing om te reserveren al gemaakt, maar eerst nog even kijken wat er precies op de menukaart staat… Het kan allemaal in één oogopslag. De bezoeker kan nog wat extra sfeer proeven in de fotogalerij of gebruikmaken van een lopende actie. De contactpagina maakt deze overzichtelijke website compleet. Neem vooral zelf eens een kijkje op danas.nl.

Website voor een restaurant: waar moet u op letten?

Bent u bezig met een website voor een restaurant, dan is het aan te raden om aan de slag te gaan met de volgende tips. Het doel van uw website is het creëren van een (smaak)beleving online. Professionele foto’s helpen u al een eind op weg voor de lay-out van uw website, maar denk ook aan een fotogalerij met sfeervolle foto’s. De websites van nu zijn meer en meer visueel ingesteld. Een website laten maken door een professional is altijd wel aan te raden. Geef hierbij wel aan dat zodra zijn werk erop zit, u zelf ook aanpassingen wilt kunnen doen, zoals zelf uw menukaart eenvoudig aanpassen of zelf acties voor het restaurant toevoegen.

Mobielvriendelijk is een must

U zit misschien nog de nodige uurtjes achter uw laptop, maar (potentiële) restaurantbezoekers anno nu verwachten nou eenmaal een responsive website, die dus ook mobielvriendelijk is. Dit is allemaal mogelijk bij Cliff Demandt Multimedia Design in Heerlen. Wilt u een website laten maken voor uw restaurant, zorg er dan voor dat uw restaurant, net als restaurant Danas in Geleen, ook op mobiele apparaten er gelikt uitziet.