Nieuwe responsive website Luijten Groentechniek

Nieuwe responsive website laten maken

Sinds 2003 steekt Luijten Groentechniek de handen uit de mouwen voor veel uiteenlopende projecten in het groen. Zo maken ze onder andere ontwerpen voor uw tuin of openbare ruimte en realiseren deze met passie en op professionele wijze.

Bij de groei van het bedrijf hoort ook een website van deze tijd. Ik mocht een bijpassende nieuwe website bouwen die aan de huidige standaarden voldoet.

Het ontwerp is zo duidelijk mogelijk gemaakt. Alle facetten van Luijten Groentechniek komen aan bod in een overzichtelijke indeling, van ‘Aangeboden diensten’ tot ‘De klant aan het woord’.
Daarnaast is de website responsive gemaakt, wat inhoudt dat de website zich aanpast aan het scherm waarop u hem bekijkt. Wanneer u de site vanaf een mobiel apparaat raadpleegt, wordt het navigatiemenu aangepast zodat het ondanks het kleinere scherm gebruiksvriendelijk blijft. In dit menu bevinden zich ook custom ‘call to actions’: mogelijkheden om direct te bellen, mailen of een routebeschrijving te starten.

Luijten Groentechniek wilde graag naast de reguliere pagina’s en nieuwsberichten zelf ook berichten plaatsen. Er is daarom een op maat ontwikkelde beheersoftware toegevoegd, zodat het bedrijf de meest recente projecten op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier zelf kan toevoegen en beheren. Dankzij de sociale media-koppeling worden deze berichten op Facebook geplaatst, wat zorgt voor een groter bereik. Bij de lancering van de nieuwe website waren de reacties zeer lovend.

Het was een plezierige samenwerking en ik ben trots op het resultaat.

Is uw website ook toe aan een update? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.