Urban Modern

webshop limburg

Voor Industriële, vintage design meubels moet men bij Urban Modern in Amstenrade zijn.

Zij hebben door ons een webshop laten maken. Deze webshop is grafisch qua design gebaseerd op het strakke logo, met voornamelijk de tinten zwart / wit. Op de homepagina wordt er begonnen met een visuele impressie, gevolgd door de keuze uit een categorie van het assortiment. Verder omlaag worden er enkele producten uitgelicht op de website. Men is in staat om zelf te kiezen welke producten hier komen te staan en kan dit via het dashboard van de website ook aanpassen.

Verder is deze webshop van alle gemakken voorzien: men kan betalen via iDeal of Paypal. Uiteraard is de verzending altijd op basis van een offerte: het is namelijk niet vooraf te bepalen wat het kost om een grote kast te vervoeren naar het gewenste adres. Deze optie hebben wij in de webshop ingebouwd: men kan alleen afrekenen wanneer men de spullen zelf komt afhalen. Kiest men voor “verzenden”, dan is er geen betaalmogelijkheid, maar ontvangt u een offerte door Urban Modern.

Verder is de website vanzelfsprekend voor mobiele apparaten geoptimaliseerd, en is er voor de sfeer een instagram koppeling gemaakt. De instagram feed wordt ingeladen, naast een andere foto-galerij met klanten-foto’s.

webshop limburg