Hub Gielissen

website laten maken fotograaf

Een website met een ontwerp op maat; een website anders dan anderen waarbij het op een gebruiksvriendelijke manier draait om het werk van de fotograaf Hub Gielissen.

Er is een uniek ontwerp voor de website gemaakt: niet alle kaders zijn aanwezig maar toch is alles uitgelijnd en overzichtelijk opgedeeld in secties. Een interessante uitdaging op het gebied van webdevelopment om buiten de gebruikelijke grenzen te gaan en de vormgeving om te zetten naar een online website.

Deze website is door Hub zelf makkelijk bij te houden: hij kan inloggen en via het meegeleverde systeem zelf fotoreeksen toevoegen en aanvinken in welke categorie deze thuishoren. De rest gaat automatisch. Per fotoreeks wordt er automatisch een galerij aangemaakt met de foto’s die worden geupload. Website bezoekers kunnen hierop klikken om vervolgens een vergroting van de afbeelding te bekijken. Van daaruit kan men op volledig scherm verder navigeren door de fotoreeks.

Andere zaken zoals nieuwtjes en aankomende evenementen kan Hub ook makkelijk zelf plaatsen op de website. Deze worden vervolgens automatisch op de homepagina getoond. Gebruiksvriendelijkheid heeft bij ons prioriteit.

Het logo heb ik ook voor Hub ontworpen. Een lettertype met allure en een passende gecombineerde uitstraling van professionaliteit en ervaring.

Het lettertype en kleur van het logo komen terug in de website waardoor het een eenheid wordt. De prestaties van de website zijn ook zeer goed, deze staat namelijk op onze eigen geoptimaliseerde webomgeving.

website laten maken fotograaf