Webshop ontwikkeld

webshop-elbastardo-logo

Recent heb ik voor lifestyle merk el Bastardo clothing een nieuwe webshop ontwikkeld.

Deze bevat integratie voor alle moderne betaalsystemen via sisow.nl: iDeal, Sofort Banking, MisterCash, Creditcard en PayPal.

Verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de inhoud van het winkelmandje. Het automatiseren deze zaken, het betalingsproces en verzendkosten berekenen, zorgt voor een tijdsbesparing voor de klant. Deze kan nu meer marketing voeren om bekendheid voor zijn merk te genereren.

 

Door de schermvullende reeks foto’s wordt de sfeer meteen gezet. Daarnaast biedt dit een mooi overzicht van actuele producten.

Naast de webshop is er ook een blog geïntegreerd. Klanten blijven op de hoogte en het zorgt voor een betere zoekmachine ranking.

Een andere manier om klanten op de hoogte te houden kan via de Mailchimp nieuwsbrief integratie. Mensen kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief en blijven hierdoor op de hoogte van kortingen en andere actuele acties.

 

Verdere respons van klanten wordt gestimuleerd door de mogelijkheid te bieden hun eigen foto’s in te sturen. Deze worden vervolgens vertoond op de homepagina en op een andere pagina.
Uiteraard is alles heel intuïtief te onderhouden via de back-end van de webshop.

 

Met de opgedane ervaring op zak zie ik er naar uit om een volgende webshop te ontwikkelen.