Webhosting

Uw website draait op een server. Dit is een krachtige computer die de website over internet verspreidt naar de bezoekers. Een host regelt dit allemaal voor u. Er zijn veel massa aanbieders die u goedkoop het einde van de wereld beloven als het gaat om uw website, maar deze servers worden vaak tot maximale capaciteit benut waardoor de snelheid omlaag gaat. Bovendien worden ook andere zaken dan websites op deze servers gezet. Dit verhoogt het risico dat de server geïnfecteerd raakt of zelfs kan uitvallen door te hoge belasting als oorzaak van een programmeerfout.

Wanneer u uw website laat hosten door Cliff Demandt Multimedia Design, bent u er zeker van dat er een eigen webserver wordt gebruikt die enkel besteed is voor klanten. Op deze server staan geen programma’s of andere zaken. Hierdoor wordt snelheid en veiligheid van de websites gegarandeerd.

Een webserver verwerkt de inkomende e-mail van een website. Als bijkomende (extra) service bij afname van de eigen webhosting fungeer ik als helpdesk bij het instellen van uw e-mail. Ik stel uw e-mail in en geef desgewenst instructies over het instellen van de email op uw telefoon, tablet, Microsoft Office Outlook of een andere toepassing.

De grootte van de e-mail inbox en van de website zijn niet gebonden aan een limiet. Wanneer deze normaal worden gebruikt gelden er geen bijkomende kosten voor dit pakket. Hetzelfde geldt voor de website. Er is voldoende ruimte voor elk soort website. Mocht er extra ruimte nodig zijn, dan kan dit in overleg. U moet dan denken aan een website die zelf video’s host of een hele gebruikerscommunity.