WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken is een goede stap in de richting van professionaliteit.

Het voorziet in de behoeften van de klant en biedt service. WordPress is een van de meest gebruikte open source CMS systemen om een website mee te bouwen. Het is ideaal voor zowel consumenten (vanwege zijn simpele, intuïtieve structuur) als voor producenten. Er bestaan namelijk veel communities en (derde) partijen die uitbreidingen voor het WordPress systeem ontwikkelen. Dit maakt het WordPress CMS, ooit begonnen als software voor een eenvoudige blog website, tegenwoordig tot een zeer uitgebreide en populaire website tool.

Met een groot team van ontwikkelaars en communities in zijn kielzog houdt WordPress zijn beveiliging en innovatie up-to-date. Het systeem is kostenloos en wordt voortdurend geüpdatet. Het is een perfecte tool om websites mee te ontwikkelen. Het wiel hoeft immers niet steeds opnieuw te worden uitgevonden.

U kunt door Cliff Demandt Multimedia Design een WordPress website laten maken die geheel naar uw wens wordt ingericht. Er bestaan vele mogelijkheden, waardoor elke website uniek wordt. Een WordPress website laten maken, of een bestaande WordPress website aan laten passen is dan ook een van mijn meest geleverde diensten. Een webshop beginnen is nu of in een later stadium ook een mogelijkheid als onderdeel van uw website.

U bent met een WordPress website eenvoudig in staat om alle onderdelen van de website zelf te beheren. Uiteraard krijgt u hierover één-op-één uitleg, waarna u zelf gemakkelijk met het system overweg kunt. U kunt vervolgens zelfstandig de volgende onderdelen van uw website beheren:

  • Nieuwsberichten toevoegen, inclusief afbeelding;
  • Pagina’s toevoegen en beheren;
  • Selecteren welke berichten op de homepage worden getoond;
  • Fotoalbums aanmaken / beheren;
  • En meer maatwerk mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ook een WordPress webshop beginnen. Deze is gemaakt met hetzelfde gebruiksvriendelijke software pakket. Als toevoeging heeft deze website dan een webwinkel. Dit biedt u de mogelijkheid om een blog te koppelen aan de WordPress webwinkel. Dit zorgt voor een betere indexering in de zoekresultaten van Google. Daarnaast zijn er veel extra mogelijkheden in te stellen zoals verzendkosten, BTW, kortingscoupons, voorraadbeheer, email templates en meer.

Het beheren van de WordPress webwinkel gaat net zo gebruiksvriendelijk en overzichtelijk als bij een WordPress website. In een WordPress webwinkel kunnen alle moderne betaalmiddelen worden geïmplementeerd zoals iDeal, PayPal, MisterCash, Sofort, CreditCard en anderen.
Neem een kijkje in mijn portfolio om de mogelijkheden te ontdekken.

Wilt u ook een WordPress website laten maken, een webshop beginnen of heeft u vragen hierover?
 Neem dan vrijblijvend contact op.