WordPress Management Abonnement

WordPress (www.wordpress.org) is open source software. Dat wil zeggen dat het is gebouwd door samenwerkende professionals, vrij voor ieders gebruik. Deze groep webdesign professionals staat open voor inbreng van derden, die hierdoor extensies leveren op het WordPress systeem. Doordat een heel team achter de ontwikkeling en innovatie van WordPress en zijn functionaliteiten zit, blijft WordPress constant geupdate volgens moderne maatstaven. Dit geldt voor functionaliteit, techniek richtlijnen en beveiliging.

Cliff Demandt Multimedia Design biedt een WordPress management abonnement aan. Dit pakket houdt in dat uw website geupdate wordt zodra er nieuwe ontwikkelingen worden vrijgegeven door het team van developers en voor uw website gebruikte derde partijen.

 

Backups

Ook inbegrepen in het WordPress management abonnement zijn backups. Ik maak van uw data (teksten, instellingen, data, producten, pagina’s en indelingen) dagelijks een backup. Daarnaast maak ik van de data en alle bestanden in het webdesign wekelijks een backup. U bent dus verzekerd dat wanneer u iets verwijdert, dit kan worden teruggezet. De backups worden tot vier weken bewaard.